Sonia Massari
Cofundadora de FORK i directora de la Future Food Academy
Amb més de 20 anys d’experiència com a educadora, investigadora, consultora i dissenyadora en camps com el disseny de la interacció entre humans i el menjar, l’educació per a la sostenibilitat, el design thinking i els mètodes creatius per als sistemes agroalimentaris innovadors, actualment és investigadora al Departament d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient de la Universitat de Pisa (PAGE), directora acadèmica de la Future Food Academy (FFI) i consultora sènior de la Fundació Barilla.
És cofundadora de Food Design for Opportunites, Research and Knowledge (FORK), una organització internacional sense ànim de lucre dedicada al disseny alimentari. Imparteix classes en el curs de postgrau Sociologia dels canvis. Disseny per a escenaris alimentaris sostenibles, de l’Escola de Disseny ISIA, i Design thinking de la sostenibilitat, a la Universitat Roma Tre. És doctora en Disseny d’Experiències Alimentàries pel Departament d’Enginyeria de la Universitat de Florència i és autora de més de 50 publicacions en revistes científiques, informes, llibres i articles.
Ha escrit Trans-disciplinary Case Studies on Design for Food and Sustainability (Elsevier).